Pismo zahvalnosti zaposlenma Kardiohirurgije UKC Niš

Pismo zahvalnosti zaposlenima Kardiohirurgije UKC Niš

Poštovani zaposleni Kardiohirurgije UKC Niš,

Politička platforma Solidarnost želi da se zahvali celokupnom osoblju Klinike za kardiohirurgiju UKC Niš, koja je nakon 100 dana i 12 uzastopnih radnih vikenda eliminisala liste čekanja. Politička platforma Solidarnost želi da vam se svima zahvali što ste pokazali ogromnu solidarnost, te omogućili da pacijenti više ne čekaju na operacije koje život znače. Bez vaše solidarnosti i ogromnog odricanja kao kolektiva i profesionalaca, ovako nešto ne bi bilo moguće. Izražavamo svoju najdublju zahvalnost celokupnom osoblju, koje nam može poslužiti samo kao primer najlepših ljudskih i profesionalnih osobina – empatije, solidarnosti i profesionalizma!

Svesni smo da je ogroman deficit zaposlenih u zdravstvu na svim pozicijama – od čistača, servirki, medicinskih sestara i tehničara do lekara. Problemi sa kojima se naše zdravstvo susreće su sistemske prirode i posledica decenijske politike koja je dovela do urušavanja ovog sistem akoji je od suštinskog značaja za živote svih građana i građanki Republike Srbije. Nadamo se da vaše odricanje od prava na ograničeno radno vreme može dovesti i do značajnijih pomaka na planu strateškog promišljanja javnog zdravlja tako da niko više ne bude uskraćen prava na zdravstvenu zaštitu. To je i razlog zašto je naša obaveza da vam se svima zahvalimo i da se nadamo da će vaš primer „zaraziti“ i sve nas u drugim profesijama i na drugim poslovima.

Društvena kohezija i boljitak počinju sa ovakvim postupcima!

Uz najlepše želje,

Politička platforma Solidranost

Pismo zahvalnosti zaposlenma Kardiohirurgije UKC Niš

You May Also Like

Štrajk glađu je potez čoveka koji gubi svaku nadu u institucije

Melanija Lojpur (Photo Lara Končar)

Politička platforma Solidarnost – Svi zaposleni u tužilaštvu imaju moralnu obavezu da podnesu ostavke i odbiju da učestvuju u zataškavanju zločina

Melanija Lojpur

Lojpur: Policija sa ljudima kao što je Cmolić gubi kredibilitet

STOP izmeštanju posmrtnih ostataka Josipa Broza Tita!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *