Stojanović: Solidarnost će u Nišu učestvovati na izborima u širokoj koaliciji, vreme je da stvorimo malo radosti

Politička Platforma Solidarnost (PP Solidarnost) u Nišu pruža snažnu podršku inicijativi Đorđa Stankovića i Narodnog pokreta Srbije (NPS) za ujedinjenje opozicije i formiranje zajedničke liste.

Miroslav Stojanović, koordinator Solidarnosti u Nišu, je rekao da poziv za ujedinjenje opozicije predstavlja značajan korak ka jačanju demokratskih snaga u Nišu, gradu koji se ističe po slobodarskom duhu i težnji za pravdom i demokratijom.

„Očekujemo da će ova inicijativa okupiti različite političke organizacije i doprineti stvaranju dinamičnijeg političkog okruženja, ključnog za animiranje birača i stvaranje klime optimizma, neophodne za političku transformaciju našeg društva“, izjavio je Stojanović.

Solidarnost veruje da je formiranje snažnog i jedinstvenog fronta ključno za prevazilaženje trenutnih izazova i postizanje suštinskih promena u Nišu. Kroz zajednički rad, političke organizacije mogu doprineti razvoju demokratije, poboljšanju transparentnosti i jačanju aktivnog učešća građana u donošenju ključnih odluka.

,,Solidarnost je spremna da pruži podršku zajedničkoj opozicionoj listi i poziva druge političke aktere, organizacije civilnog društva i ugledne pojedince da im se pridruže u ovoj borbi za demokratiju“, kaže Stojanović.

Stojanović dodaje da je uključivanje što većeg broja aktera u političku borbu značajno kako bi građanima ponudili stvarnu alternativu i omogućili realno učešće u donošenju odluka za dobrobit Niša i svih ljudi koji u njemu žive i rade.

„Niš je potpuno skrajnut i koliko god se pred svake izbore vlast trudila da pokaže kako je sve dobro istina je da nakon njihovih svečanosti nama ostaju fabrike u kojima se slabo plaćenim ljudima bukvalno uništava zdravlje. Nisu naši radnici ti koji žele bolovanje, nego im vlast donosi bolest. Vreme je da konačno stvorimo malo radosti i bolji život u Nišu“, zaključuje Stojanović.

You May Also Like

Solidarnost izlazi na izbore 2. juna

Štrajk glađu je potez čoveka koji gubi svaku nadu u institucije

Melanija Lojpur (Photo Lara Končar)

Politička platforma Solidarnost – Svi zaposleni u tužilaštvu imaju moralnu obavezu da podnesu ostavke i odbiju da učestvuju u zataškavanju zločina

Melanija Lojpur

Lojpur: Policija sa ljudima kao što je Cmolić gubi kredibilitet

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *