Solidarnost izlazi na izbore 2. juna

Politička platforma Solidarnost će učestvovati na izborima 2. juna. Zajedno sa strankama i drugim političkim organizacijama koje će nastupiti pod sloganom „Biram borbu“ borićemo se da oslobodimo Beograd, Niš i Novi Sad od vlasti SNS-a.

Znamo da su izborni uslovi loši ali verujemo i da ih možemo menjati samo kroz neprestanu borbu i kroz stalni pritisak na kriminalnu vlast. Svaku mogućnost da se oduzme deo moći režimu treba iskoristiti i uvereni smo da će i rezultati izbora pokazati da i u ovako nepoštenim uslovima većina građana može dovesti do promena.

Osnovna ideja Solidarnosti je borba za društvo socijalne pravde i bolji život za sve građane Srbije. Većina ljudi u Srbiji jedva sastavlja kraj s krajem i oni nemaju snage, volje i vremena da čekaju na bolje izborne uslove. Promene su nam potrebne odmah i zato smo dužni da iskoristimo svaku priliku da ugrozimo vlast SNS-a u svakoj mesnoj zajednici, opštini, u svakom gradu. Borba traje i mi ćemo biti u njoj.

You May Also Like

OSVRT NA KAMPANJU ZA LOKALNE IZBORE U NIŠU

Nikolić: U jeku izborne kampanje vlast rasprodaje zdravlje stanovnika Srbije

Štrajk glađu je potez čoveka koji gubi svaku nadu u institucije

Melanija Lojpur (Photo Lara Končar)

Politička platforma Solidarnost – Svi zaposleni u tužilaštvu imaju moralnu obavezu da podnesu ostavke i odbiju da učestvuju u zataškavanju zločina

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *