Baković Jadžić: NALED se nalazi u sivoj zoni

Baković Jadžić: Vučić zna da će prava opozicija u Beogradu pobediti, zato se i plaši da raspiše izbore

„Šapićeva prva godina upravljanja Beogradom bi morala biti i poslednja“, smatra gradski odbornik, portparol Političke platforme Solidarnost i član stranke Zajedno Miloš Baković Jadžić koji pred početak današnjeg zasedanja lokalne skupštine kaže da je Šapić i dalje gradonačelnik samo zato što se Vučić boji da raspiše izbore.

„Beograd nije zaslužio da robuje interesima ortačkih firmi koje bi da privatizuju sve, od parkinga do gradskog prevoza, od vrtića do parkića. Niti da ima gradonačelnika koji širi strah umesto ljubavi, koji organizuje kontra-komemoracije i odrede batinaša. Gradonačelnika koji je to postao skoro pa slučajno i koji je to ostao zahvaljujući preletačima iz kvazi patriotske opozicije“, rekao je Baković Jadžić.

Gradski odbornik podseća da su se brojne afere i skandalozni gafovi nizali bez prestanka još od prošlog leta.

„Sukobi sa zakonom i propisima sustizali su sukobe sa starim i novim frakcijama unutar SNS. Ovo drugo ljude u Beogradu ne zanima, niti treba, ali nažalost utiče na funkcionisanje grada koliko i mahinacije i neznanje Šapićevih saradnika. Njegova bahatost prema zaposlenima u gradskoj upravi, predstavnicima medija ali i opozicije, unižavanje slobodarskog Beograda – sve to i dalje ne prestaje, a sednice gradske skupštine obesmišljene su do mere da su sve ređe i sve zatrpanije materijalima koji ne stižu ni da se prodiskutuju sa potrebnom pažnjom“, kaže Baković Jadžić.

On dodaje da je jedini razlog zbog kojeg čak i onaj koji se za sve pita u Srbiji i dalje toleriše Šapića leži u tome što se plaši da raspiše nove izbore jer zna da nema šta bolje od ovoga da ponudi.

„Vučić zna da će prava opozicija u glavnom gradu, u koliko god kolona da izađe – pobediti. A pad Beograda bio bi početak pada ovog anti-narodnog režima u celoj Srbiji. Zato će se oni opirati, a mi moramo zajedno sa većinom ljudi ovog grada vršiti pritisak. Na novim izborima – Beograd pobeđuje. Zajedno za možemo izboriti za bolji život, moramo osvojiti slobodu i ući srećni u Novu godinu“, zaključuje Baković Jadžić.

Milos Bakovic Jadzic [photo Katarina Drajic]

You May Also Like

Baković Jadžić: Svima je u Srbiji jasno da je SPS bio i ostao lažna levica

Direktor Zemunske gimnazije izabrao naslednicu u ime svih nas. STOP partijskom zapošljavanju!

OSVRT NA KAMPANJU ZA LOKALNE IZBORE U NIŠU

Nikolić: U jeku izborne kampanje vlast rasprodaje zdravlje stanovnika Srbije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *